sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Nakin kuoret

Mä näin nakkia jokunen viikko sitten pääkaupungissa ja se oli neulonu kaikkea kivaa. Taas. Se jaksaa, ärsyttävän pirteetä. No mut siis mä sitte ällistelin sille, et kuinka sä nyt tolleen dissaat meidän Parasta Blogia, etkä kirjota noista tosi hienoista tekeleistä. No ei se viiti kuulemma. Mut se tuli käymään viikonloppuna, ja mä sitte päätin että pakkohan meidän mainetta on alkaa pelastaan, tiättekö, että ei me nyt ihan vaan pelkkiä lahnoja olla. Muka.

Otin sitte siitä kuvan. Mä yritin tehdä siitä vähän sellaisen tyyliblogityyppisen, nakki kun wihaa niitä sydänjuuriaan myöten, mutta en mä oikein osannu. Jos mä olisin napannu siltä pään pois, niin kaikista paras osa - toi älyttömän hieno huiviputkula - olis menny ihan puoliksi! Eihän se nyt käy... Daah! Niin et tässä se nyt on, nakki uusissaan:Siis: Tänään nakilla on yllään harmaa villakangastakki, josta putsattiin edellisenä yönä mustaa maalia (ei kannata kysyy miksi, koska nakin tunteet saattaa kuumeta). Ja sit sillä on itse neulottu tunturineuleinen huiviputkula, tai mikä toi nyt on, joka on tosi hienosti tollanen kanervanvärinen, paitsi siinä kohti kun se lanka loppu ja piti hätävaraksi laittaa kakskyt senttiä harmaata sinne loppuun. Mut ei se haittaa. Ja sitten nakki näyttää kansainvälistä käsimerkkiä sormi verhottuna ruskeisiin palmikkoneuleisiin lapasiin. Ne on tosi hienot, mut tästä kuvasta sitä ei ehkä huomaa. Jalassa nakilla on saapassukiksi neulotut helmineuleiset villasukat, ja mä en yhtään kyllä tajuu, miten se on jaksanu opetella neulomaan jotain kantapäitä.

Ni et BITE ME, nakki! Nyt oot joutunu tyyliblogatuksi, HAH! Kannattasko ehkä itse kirjotella omista neuleistaan, mitä?

(Eiku mä vaan oon niin ikävissäni nyt, et kiukuttelen sille, se lähti äsken kotiin... Oikeesti mä tykkään siitä ihan törkeen paljo!)

3 kommenttia:

  1. Nakki takas näppiksen ääreen!

    VastaaPoista
  2. Sinulle on myönnetty "The Gorgeous Blogger" -tunnustuspalkinto! Varmaan on ennekin, mutta nyt ainakin! daddalie.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. :D WAU, kiitti! Olipas hauska ylläri! Khehe... Kommenttisi oli kyllä niin loistava, että se on ihan PAKKO paiskata paskiksen seinälle...

    VastaaPoista