keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Lohikäärme Puff -pipo, a.k.a. Maijan pipo

Sain vihdoin (hienoisen odottelun) jälkeen välitettyä uusimman teoksen uudelle omistajalleen. Tässäpä otos:Ei ehkä paras kuva piposta, mutta kaunis nainen ja yhtä kaunis talvisää antoivat minusta täydet perusteet pläntätä tämän tähän itse tuotteen kustannuksella! (Nää saa muuten klikkaamalla isommiksi nää kuvat...)

No joo. Piposta tuli siis baskerimallinen, jotta Maijan huikean pitkä tukka mahtuu pipon alle myös nutturalla. Neuloin siihen reikäkuviointeja, mutta kun ne ei näy. Prkl. No, hienot ne on silti. Mut niistä kuulemma tuulee läpi :P Eeeehhhehehehhe... Siitä tuli sitte kunnon kevätpipo! Höyrytin pipon saadakseni noi reikäkohdat tasoittumaan ja samalla - tietenkin - langan jännite poistui ja pipo lötkähti ja sitten siitä tulikin jo liian löysä. Ta-daa! Onneksi Maija on näppärä tyttö, meinasi hieman pienentää resoria parilla pistolla. Viisasta!

Niin, ja blingiä ei voi koskaan olla liikaa. Niinpä paskartelin sinivihreistä paljeteista ja helmistä reikäkuviointia myötäilevän ja silmiähivelevän koristuksen. Nyt ei jää pipo keneltäkään huomaamatta. Kuva koristeista on muuten tuossa alla, edellisessä "artikkelissa".

Ai, ja se pitää tietty mainita, että pipon langan väri sopii erittäin hyvin daamin silmälaseihin. Ni!

Seuraavia uhreja on jo iso liuta; heittäytyivät ihan vapaaehtoisesti rekan eteen, polot. Meinaan veivata itselleni uuden tappavan tyylikkään kevätpipon, sitten tulee jotain ihmerutaleita Anniinalle, Lauralle ja Siville. Olikohan joku vielä..?

"Mistä näitä pipoja oikein tulee?"

3 kommenttia:

 1. Kiva tuo baskerimalli. Mäkin tahtoisin ton mallisen, mutten osaa enkä viitti neuloa puikoilla... Ja virkkaamalla siitä tulee ihan pöölö. Montako silmukkaa sulla tuossa oli? Vaikka eipä silti... en mä koskaan saa noita kavennuksia sopimaan... :)

  VastaaPoista
 2. Äh, eiku neulomaan vaan.

  Mulla oli 2,5 puikot ja muistaakseni 32 silmukkaa puikolla alottaessa. Sitte siitä leventelin ja sillä tavalla sain ensimmäiset reikäkoristeet tehtyä. Siirsin ne sitte pyöröpuikoille. Emmäkyllä yhtään tiedä, että kuinka monta niitä kaiken kaikkiaan sitte olis leveimmillään ollu puikolla.

  Kokeilin uutta kavennusta. Aloitin joka 16. silmukka + täysi kierros, joka 14. silmukka + täysi kierros, joka 12. silmukka + täysi kierros, joka 11. + täysi, joka 10. + täysi jne. Tuli ensimmäistä kertaa (monen kummallisen yrityksen jälkeen) meleko hyvä kavennus. Käytän toistekin!

  VastaaPoista
 3. hiano pipo siitä tuli! pääsin ihastelemaan sitä juuri hetki sitten ihan livenä :)

  VastaaPoista