torstai 11. helmikuuta 2010

Maijan pipo, 3. yritys: Done!
Nonniin, väkästelin eilen silmät ristissä viimeiset kierrokset Maijan pipoon. Ei mun pitäny, mutku isännällä oli kaalilaatikko uunissa ja sen takia piti valvoa ja ei pysyny hereillä muuten ja nyt tossa on varmaan kamala määrä vihreitä. Eiku virheitä.

Reikäkoristelut onnistui aika hyvin, mutta ne pitää vielä höyryttää kondikseen. Erottuvat huonosti tummasta langasta...En päätelly pipoa vielä. Täytyy sovittaa Maijan päähän, jos siinä on vaikka jotain korjattavaa. Toivottavasti ei, sillä lankaa ei einää oo. NOTE: Novitan Rose mohair lankakerä on aika nafti pipon värkkäykseen, jos tekee baskerimallia. Muuten se on kyllä ihqua. Olen vähä katellu sellasta hempeää vaaleanpunaista, jos vaikka siitä tekis jonkun ylisöpön kevätpörriäispipon...

Sitten on vielä pipon "kuorrutus". Pelkässä neulomisessa ei oo mitään hauskaa. Täytyy tuunata vielä. Maijan toivomus oli et mieluummin flooraa kuin faunaa. OK. Vaikka seepranauha olis ollu kyllä aivan sairaan hip ja cool! Mutta kyllä mä tähän jotain extravaganzaa keksin.

Ni et tartteisko joku muu nyt pipoa? Ei oo jonoa tilauslistalla.

4 kommenttia:

 1. Hep!
  Minulle pipo! Ite oon varman paskin neuloja ikinä, enkä edes yritä nyhvertää itse. XD

  VastaaPoista
 2. OK! Lisätään Sivi listaan! :D

  VastaaPoista
 3. kyl mullekin kelpaa pipo!

  VastaaPoista
 4. Vaaleanpunainen paljettipipo on ollut ahkerassa käytössä! Oih. Sitä löytää ihan uusia puolia itsestään.

  Itse en kyllä osaa neuloa edes oikeaa. Saati sitten nurjaa. :/

  VastaaPoista