perjantai 5. maaliskuuta 2010

EMANSIPOIDU!

Olen tässä hieman aikaa kuulostellut Paska neuleen innoittamien porukoiden juttuja. Jotkut muistelevat omia kötöstyksiään jotka ovat yleensä päätyneet koko suvun naurettaviksi, mikäli eivät ole jääneet keskeneräisiksi. Jotkut taas alkavat innolla suunnitella jotain neulottavaa, vaikka tietävät että jo pelkkä silmukoiden luominen voi olla ensimmäinen kiroilun paikka. Joillakin ei ole edes puikkoja.

Yhteistä näille jutuille on nauru, yksin ja yhdessä. Paska neule vapauttaa. Te ootte hei tyypit tajunneet, mistä on kyse!

Paska neule kehottaakin: EMANSIPOIDU! Älä jää kaappineulojaksi! Ota puikot käteen ja julista koko maailmalle, että et osaa neuloa pätkän vertaa, mut SE EI SISKO SUA HAITTAA!

Ja muistakaa kertoa tarinanne täällä.

6 kommenttia:

 1. Otan käskystä sidun. Puikot jää vielä kaapin perälle.

  VastaaPoista
 2. Damn. Mulla ei oo kaljaa eikä sidua kaapissa... Mutta olen yrittänyt virkkailla tollasia hassuja sieniä... :)

  VastaaPoista
 3. Hienoo, tytöt... Mä tulin just tekemään pientä jälkisensuuria tohon viimeiseen kehotukseen, kun mä nyt "hieman" kärsin sellaisesta heikosta hapesta... Urh. Elkää juoko kaljaa. Kalja on pahasta.

  VastaaPoista
 4. Ai, ja laita Usvis johki kuva niistä sun sienistä, ne kuulostaa söpöltä! :D

  VastaaPoista
 5. Mä joudun ehkä tarttumaan puikkoihin. Toinen mummin viimeisistä kirjoneulelapasista katosi jonnekin Ääs-linnan kaduille ja lumipenkkoihin. Ei voi olla vaikeeta tehdä itse omat. Ei varmaan. Nyyh.

  VastaaPoista
 6. Juu juu siis kirjoneulehan on mitä helpoin homma alottaa tää taiteenlaji.

  VastaaPoista