maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kiukkupipo

Noniin, tässä se nyt sitten on:Ostin jostain H&M:n tammikuisesta alesta harmaan takin. Maksoi kokonaiset yhdeksän euroa - niin on halvat vaatteet kuin on nainenkin... Se vaati mun mielestä aavistuksen munaa, joten ostin takkiin isot mustat napit, jotka lopulta maksoivat enemmän, kuin tämä tuunattava takki. Ostin myös yhden ylimääräisen samoilla kipeillä, sillä mulla oli suunnitelmissa takkiin sopiva kevätpipo. Langat löytyi omasta jemmasta, on meleeratun harmaata ohutta Pirkkaa.

Ensimmäisestä yrityksestä tuolla aikaisemmin onkin pieni tilitys. Kun meni pieleen. Ylläri...

No tämä toinen yritys alkoikin sitten sujua. Tosin hieman hitaasti, mulla on ollu nyt semmonen paskartelukausi menossa ja neuleet ovat jääneet vähän vähemmälle. Olen kilkutellu tätä pipoa tulemaan hitaasti mutta vähemmän varmasti ja eilen se sitten valmistui.

Mullahan on vakipipo, turkoosi pörrölankainen, jossa on maailman tyylikkäintä lepardisatiininauhaa. Sen kaveriksi ajattelin tehdä jotain hillittyä (tylsää?), mutta ei niin hillittyä, että menis aivan pelkän oikeen neulomiseksi. Niinpä päätin vääntää ruutuja. Toiset ruudut on oikeeta, toiset helmineuletta (oikeeta ja nurjaa vuoronperään niin, että pintaan tulee hienon hieno "helmeilevä" jutska). Resori on leveä, taitoin sen ja ompelin parista kohtaa kiinni niin, ettei se ala vaeltelemaan.Tästä tuli aika stylee. Mut on tässä kyllä yks aika kriittinen vika. TÄÄ KUTISEE AIVAN SAAMARISTI.

2 kommenttia:

  1. Onpas muuten melkoisen tyylikkään näköinen!

    VastaaPoista
  2. Khehheh... No tää on kato nyt se tappavan tyylikäs kevätpipo... :P

    VastaaPoista