torstai 29. heinäkuuta 2010

Projekti 2012, 13 cmNoniin, sainpahan aikaiseksi. Aloitin nyt sentään! Nimesin tän uuden neuleseikkailun Projekti 2012:ksi odotettavissa olevan valmistumisaikataulun mukaan.

No onko mulla ohjetta? Ei. Entä mitään hajua, että miten tän kuuluis mennä? No ei tietenkään. Mutta mulla on visio; tästähän tulee siis bolero. Jaa minkä mallinen? Katsotaan, millaseksi se nyt haluaa tulla...

Heti kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen isäntä tuli taivastelemaan, että eiks toi nyt ole vähä liian (ja tässä kohti suljin korvat, ei hajuakaan että mitähän liian tää nyt mahtoi olla - liittyi vissiin jotenkin kokoon ja muotoon ja etenkin värivalintaan)... Miesten "neuvoja" ei kuunnella, kun neulotaan. Piä tunkkis, äijä!

Ai ni, tää on muuten Novitan kesälankoja. Ostin sitte heti kättelyssä liian vähän, ennen kun huomasin, että valikoimat on tietty jo vedetty syysuutuuksien edestä pois. Nice. Löysin lopulta paniikissa vielä kaks kerää lisää VapaaValinnasta. Näitten neljän kerän on nyt pakko riittää. Oikeen suunnittelun helmi taas...

Mä luulen, että tästä tulee sit kuitenkin jossain vaiheessa pipo. Mut pidän teidät ajan tasalla.

4 kommenttia:

  1. Toi väri on ihanan raikas, toivottavasti siitä vielä muotoutuu jonkinlainen bolero! Ja jos Äijä haluu nähdä maailmansa harmaana ni laittakoon harmaat linssit nenälleen. Mur.

    VastaaPoista
  2. Mieletön blogi :) Täytyy alkaa ihan seurata. Tosi kiva väri tässä uudessa projektissa.

    VastaaPoista
  3. Joo kattotaas, saako tässä koppeuvvuttua kirjottamaan vielä... XD Talvi on tulossa, tietää neulepuikkojen kilinää... Jospa sitä sitten helisyttelis myös tätä läppärin näppäiumistöäkin!

    VastaaPoista