maanantai 29. maaliskuuta 2010

Täydellinen paskaneulesetti!

Paska neule juhli lauantaina 55-vuotissynttäreitä varsin messevissä merkeissä. Ihanien juhlavieraiden mukana valui taloon ihania lahjoja, ja jostain täysin tuntemattomasta syystä varsin moni niistä liittyi jollain tavalla neulomiseen tai virkkaamiseen (keväthaaveeni!)... Hehee! Valokuvasin muutamia helmiä valtavasta valikoimasta blogin lukijoiden kadehdittavaksi. Ihastelkaa ja itkekää! XD



Tässä koko komeus; alla on Usviksen tekemä uskomattoman upea tarvikepussi - pinkkiä lepardia... Tyylikkyyden huipentuma! Tämän ansiosta puikot pysyvät järjestyksessä ja sen lisäksi vielä muut elintärkeät tarvikkeet mukana... Tämän kevään MUST HAVE! :'D



Hörmykkäkynä päiväkirjan kirjoittamiseen, tuunatut bling-bling-puikot maailman upeimpiin bling-bling-neuleisiin sekä paksut puikot niille päiville, kun kaksi kerrosta saa luvan riittää valmiiseen neuleeseen. Kaikille on käyttöä!



Olen jo hetken haaveillut virkkaamisen opettelemisesta, mutta nakki kielsi hankkimasta puikkoja - häneltä sain tämän sairaan upeen setin koukkuja. NYT aletaan virkata.



Nainen ei pysty neuloon, jos kynsilakka lohkeilee. Niinpä settiin kuuluu luonnollisesti hätävarakynsilakka, joka tuskin jättää ketään kylmäksi. Ja koska toisinaan päässä ei liiku äly ei ajatus, niin niitä päiviä varten on tikun toisessa päässä hyvä olla jotain imeskeltävää. Tikkari on neulojan hengenpelastaja!



Kuvan yläreunassa on aavistuksenomainen demonstraatio siitä, kuinka tarvikepussukka on aivan ilmiselvästi suunniteltu äärimmäiseen käyttöön; siihen mahtuu tunkemaan myös kuohuviinipullon. Kultainen diskopallo pitää sisällään huulikiillettä niitä neulontasessioita varten, jotka suoritetaan julkisella paikalla. Ja koska aina ei voi neuloo (daaaaah!), niin on hyvä olla myös muuta ajankulua tikkarinimeskelyn lisäksi: helmisetti muuhun askarteluun! Parhautta!

Vaaleanpunainen helmikruunupanta ei päässyt kuvaan, koska se oli/on päässä.

Vähänkö on sairaan mahtavaa olla synttärityttö! :D VALTAVAT KIITOKSET IHANISTA LAHJOISTA! Love ya, gals... XOXO

5 kommenttia:

  1. kappas, johan on blogi sulla =) ja hyvää syntymäpäivää

    jiri

    VastaaPoista
  2. Johan on blogi _meillä_! XD Ja kiitos onnitteluista!

    VastaaPoista
  3. Blogissani on teille pieni tunnustus!

    -Inari


    http://ikomin.blogspot.com/2010/04/kiitos-thank-you.html

    VastaaPoista
  4. Oi noi kuvat on niin herrrkullisia! Onnentyttöjä ollaan, tällä setillä koko vuosi! <3

    VastaaPoista